Asiakaspalvelu: 050 021 1221 | info(ät)leikkiturva.fi

# Kirjoita vähintään 3 merkkiä hakeaksesi tuotetta # Paina enter hakeaksesi tai ESC sulkeaksesi

Hiekkalaatikko 2,9m x 2,9m kulmapaloilla 513.00 Alv. 0% ( 636.12 alv. 24%)

Hiekkalaatikko 1,9m x 1,9m kulmapaloilla

Tuotetiedot

Mitat 1.9 × 1.9 × 0.35 m
Ikäryhmä

Käyttäjämäärä

Levyosat

HPL-levy

Puuosat

Materiaalivahvuus

4,5 cm

Pituus:

1.9 m

Leveys:

1.9 m

Korkeus:

0.35 m

Lisätietoja

Vankka hiekkalaatikko julkisille leikkipaikoille, taloyhtiöille ja päiväkoteihin. Hiekkalaatikon kulmien päällä sijaitsee levyt, joita voi käyttää esimerkiksi hiekkakakkujen leipomiseen. Hiekkaleikit sopivat kaikenikäisille lapsille. Hiekkalaatikkoon sisältyy myös päällyslauta.

Tuotteet suositellaan käsiteltävän puuöljyllä heti uutena, jotta ne säilyttäisivät värinsä ja pysyisivät kauniina. Käsiteltävä pinta tulee olla puhdas ja kuiva. Puuöljyksi sopivat parhaiten läpikuultavat tai sävytetyt puuöljyt ja vahat kuten Tikkurilan Valtti plus puuöljy.
Tuotteita voidaan myös maalata. Tähän soveltuu parhaiten läpikuultavat maalit kuten Valtti Akvacolor tai Valtti Color. Peittomaalaukseen suositellaan käytettävän vesiohenteisia maaleja kuten Vinha, tarvittaessa voidaan käyttää myös pohjusteita.
Maalausta ei kannata tehdä uudelle tuotteelle. Tuotteen suositellaan olla ensimmäisen vuoden käsittelemättöminä, jolloin pintakäsittelyaineen pysyvyys on parempi. Mikäli maalaus olisi kuitenkin tarkoitus tehdä jo ensimmäisenä vuonna niin suosittelemme pintojen hiomista kevyesti hiekkapaperilla riittävän tartuntapinnan saavuttamiseksi pintakäsittelyaineelle.
Eri pintakäsittelyvaihtoehtoja käytettäessä tulee aina perehtyä huolellisesti pintakäsittelyaineiden valmistajien ohjeisiin.
Myös vanerit ja muut puupohjaiset materiaalit sekä metalliosat tulee suojakäsitellä. Emme ota vastuuta mikäli yllä olevia ohjeita ei noudateta.

Hiekkalaatikon asennus on helppoa asennusohjeen avulla.
Varastotuote.

517.08 €

417.00 Alv. 0% ( 517.08 alv. 24%)

Yhteensä:
Tuotekoodi: 19KP
Tuotekategoriat: , ,

Tuotteen arvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Anna ensimmäinen arvostelu tuotteelle “Hiekkalaatikko 1,9m x 1,9m kulmapaloilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top