Leikkiturva Oy huoltaa ja asentaa kaikkien merkkien leikkivälineitä!

Oikein asennettu ja huollettu leikkiväline mahdollistaa lasten leikit turvallisesti ilman putoamis-, kiinnijäämis- tai kuristumisvaaraa. Vaikka leikkiväline olisi asennettu valmistajan vaatimusten mukaisesti, se saattaa muuttua ajan kuluessa vaaralliseksi. Säännöllinen huolto ylläpitää leikkivälineiden turvallisuutta sekä pidentää niiden käyttöikää.

Leikkiturva Oy huoltaa ja asentaa käytännössä kaikkien merkkien leikkivälineet koko Suomen alueella. Noudatamme tarkkaan leikkivälineiden valmistajien asennusohjeita sekä leikkikentän ylläpitäjän laatimaa huoltosuunnitelmaa, minkä lisäksi huolehdimme myös leikkivälineisiin liittyvien turvamattojen ja -alustojen huollosta ja asennuksesta.

Muista leikkikenttävälineiden säännöllinen tarkastaminen ja huolto!

Leikkikenttävälineiden säännöllinen tarkastaminen ja huoltaminen on leikkikentän ylläpitäjän ja omistajan vastuulla. Leikkikentän turvallisuuden varmistamiseksi leikkikenttä tulee tarkastaa vähintään yhden vuoden välein, minkä lisäksi leikkivälineiden huollossa tulee noudattaa valmistajan antamia vähimmäishuoltovälejä. Mikäli leikkikentän tai sen välineiden todetaan olevan vaarallisia, niihin on estettävä pääsy sekä lapsilta että muilta henkilöiltä. Lue lisää sivuiltamme Ylläpitäjän ja omistajan vastuu sekä Leikkikenttävälineiden vaatimukset.

Varmista leikkivälineidesi turvallisuus ja ota meihin yhteyttä, niin tulemme tekemään edullisen korjaustarjouksen. Mikäli leikkivälinettä tai -välineitä ei kannata korjata, leikkivälinevalikoimastamme löytyvät varmasti uudet, entistä ehommat leikkivälineet!

Kalustomme

Monipuoliseen kalustoomme kuuluu:

  • Kaivinkone
  • Kauhakuormaaja
  • Maantiivistäjä
  • Pakettiauto
  • Peräkärry