Pidetään yhdessä planeetta kunnossa

Me Leikkiturvalla haluamme, että lapset voivat leikkiä ja iloita puhtaassa ja vihreässä ympäristössä nyt, sekä myös tulevaisuudessa.

Tämän vuoksi välineemme koostuvat valikoiduista materiaaleista, joiden negatiiviset ympäristö- ja terveysvaikutukset on minimoitu. Uudella ympäristöystävällisellä GreenLine-mallistollamme haluamme korostaa vihreitä arvoja entisestään tarjoamalla mahdollisuuden valita entistä ekologisempia ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaihtoehtoja myös valikoimastamme ennestään tuttujen välineiden rinnalle.

Mistä ekologiset rakenteet koostuvat?

Kierrättämällä kohti vihreämpää tulevaisuutta!

Muovikomposiitista valmistetut pylväät – innovatiivinen materiaali, joka on valmistettu käytetyistä tekstiileistä ja muovikalvoista. Katot, sivupaneelit ja manuaaliset elementit leikataan HDPE-levyistä, jotka valmistetaan valtamerijätteistä – kalastusköysistä ja -verkoista.

Sekä runkopylväille että HDPE-ekopaneeleista valmistetuille elementeille on ominaista korkea kestävyys vaihtelevia sääolosuhteita vastaan, minkä ansiosta ne ovat erittäin kestäviä ja turvallisia käyttää. GreenLine -tuotesarja on TÜV-sertifioitu.

Greenline ekologinen leikkipaikka 1

Tutustu ekologisiin ratkaisuihimme

100% ekologinen leikkipaikka?

GreenLine-malliston avulla se on mahdollista! Runkopylväiden lisäksi myös "vihreät" HDPE-paneelit, joista ekologisten välineiden katot, sivupaneelit ja muut rakenteelliset sekä manuaaliset elementit rakentuvat, on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Tämän seurauksena kalastusköydet ja verkot eivät enää roskaa valtameriä ja maata, vaan muodostavat vankan rakennusmateriaalin ekologisille HDPE-paneeleille. Näin voimme olla osa kiertoratkaisuja puhtaan ympäristön ja meidän kaikkien tulevaisuuden puolesta.

Laadukkaat materiaalit

Laadukas puu on lapsille ja aikuisille ystävällisen leikkipaikan perusta. Puulla rakentaessamme emme halua vahingoittaa luontoa, minkä vuoksi puumme tulee sertifioiduilta tiloilta kestävän metsänhoidon periaatteiden mukaisesti.

Valitsemme toimittajat, jotka hankkivat puuta siten, ettemme vähennä metsävaroja ja säilytämme luonnon monimuotoisuutta.

Greenline ekologinen leikkipaikka 2

Greenline ekologinen leikkipaikka 3

Turvallisuutta

Olemme jo vuosia pyrkineet varmistamaan, että leikkikenttien jokainen elementti on turvallinen lapsille ja luonnolle.

Mallistomme uudet pylväsrakenteet on valmistettu ekoraaka-aineesta, jotka on valmistettu käytettyjen vaatteiden ja muovikalvojen innovatiivisen käsittelytekniikan pohjalta. Tämä erittäin kestävä, ympäristöystävällinen materiaali korvaa onnistuneesti muovit tornien ja tikkaiden rakenteissa.

Tämän ansiosta vähennämme tekstiili- ja muovijätteen määrää kaatopaikoilla ja polttolaitoksissa, auttaen vähentämään hiilidioksidipäästöjen pääsyä ilmakehään.

Viisas valinta

Nyt voimme yhdessä varmistaa, että nykyiset ja tulevat sukupolvet kasvavat terveydelle turvallisessa ympäristössä.

Valitsemalla kierrätetyt laitteet voimme yhdessä rakentaa ekologisia leikkipaikkoja, jotka koostuvat kulutusjätteestä tehdyistä rakenneosista. Vihreät tuotteemme on valmistettu käytetyistä tekstiileistä, muovikalvosta ja kalastusverkoista. Tällä tavalla aiemmin maaperää ja ilmaa saastuneesta jätteestä voimme rakentaa nyt iloisia ekologisia leikkipaikkoja luovaan leikkiin.

Kierrätetyt laitteet eivät ole vain ilmastoneutraalia, vaan myös erittäin kestäviä ja turvallisia käyttää. Kiertotalouden periaatteiden mukaiset leikkipaikat ovat tavoitteemme, johon pyrimme sinnikkäästi. Siksi valitsemme raaka-ainetoimittajat, jotka hyödyntävät ja käsittelevät kulutuksesta syntyvän jätteen minimoiden niiden kielteiset ympäristövaikutukset. Ekologiset leikkipaikat ovat terveellisen tulevaisuuden valinta meille kaikille.