Tilausohjeet ja toimitusehdot

Verkkokaupan yhteystiedot:
Sähköposti asiakaspalveluun: info(ät)leikkiturva.fi
Sähköposti tarjouspyynnöille: tarjous(ät)leikkiturva.fi
Puhelin: +358 500 211 221
Postiosoite: Virkatie 12, 01510 Vantaa
Y-tunnus: 2782330-6

Tilaaminen

Ostoskoriin lisätyt tuotteet voidaan maksaa ja tilata suoraan verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilauksesta lähetetään vahvistus sähköpostitse, josta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.
Huomioithan että tuotteisiin ei sisälly asennus. Mikäli haluatte tuotteet asennettuna, niin lisääthän tuotteet tarjouskoriin tai pyydät tarjousta välineistä ja asennuksesta sähköpostitse.
Tuotteet saattavat poiketa tuotekuvista.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Tarjouksen pyytäminen

Tarjouspyyntö tarjouskoriin lisätyistä tuotteista lähetetään täyttämällä vaaditut tiedot tarjouskorin kenttiin. Tässä vaiheessa voitte täyttää valmiiksi myös mahdollisen yrityksenne tiedot ja verkkolaskuosoitteet sekä määritellä haluatteko tarjouksen asennettuna-, toimitettuna- vai tarjouksen molemmista. Asennettuna tarjousta pyydettäessä on toivottua ilmoittaa kohteen osoitetiedot sekä mahdolliset lisätiedot kohteesta. Tällöin pyytämänne tarjous on mahdollista laskea nopeammin ja tarkemmalla hinta-arviolla. Yksityisten kuluttajien tilaamat tuotteet maksetaan ennakkoon tilauksen yhteydessä lähetettävällä ennakkolaskulla. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tehnyt tilauksen. Tarjouksen kysyminen ei ole sitova kauppasopimus. Järjestelmä vahvistaa tilauksen sähköpostilla.

Toimitus

Verkkokaupasta tilattaviin tuotteisiin lisätään toimituskulu, joka riippuu tuotteiden koosta, määrästä ja painosta.
Kokonaishinnaltaan 20 000,00 € alv 24 % ylittävät suoraan verkkokaupasta tehdyt tilaukset tulevat ilman toimituskuluja.

Toimituksien hinnat ja ilmainen toimitus koskevat koko Suomea, pois lukien Ahvenanmaa ja muut saaristoalueet -sekä napapiirin pohjoispuoli. Toimitus edellä mainituille alueille hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, josta johtuen tilaaminen ja maksaminen suoraan verkkokaupassa ei ole mahdollista. Lisääthän näissä tapauksissa tuotteet tarjouskoriin tai pyydät tarjousta sähköpostitse.

Järjestelmä laskee hinnan toimitukselle automaattisesti. Rahti lasketaan yhteen kohteeseen eikä sitä voi jakaa useampaan kohteeseen. Jos haluatte toimituksen useaan kohteeseen, niin lisääthän tuotteet tarjouskoriin tai pyydät tarjousta sähköpostitse.

Leikkiturva on velvollinen toimittamaan palvelun sovittuna aikana tai, jos toimitusajasta ei ole tehty nimenomaista sopimusta, kohtuullisessa ajassa sopimuksen syntymisestä.

Toimitusaika pikatoimitustuotteille on arviolta noin 1-5 arkipäivää tilauksesta.
Toimitusaika tilaustuotteille on arviolta noin 2-12 viikkoa tilauksesta.

Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti, se voi poiketa edellä mainituista tai tuotteen kohdalla mainituista toimitusajoista esimerkiksi ruuhkahuippujen vuoksi. Lopullinen arvio toimitusajasta ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä tai erikseen arviolta noin 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimitus tulee ottaa vastaan- sekä tarkistaa mahdollisten kuljetusvaurioiden osalta henkilökohtaisesti tuotetta vastaanottaessa. Mahdolliset kuljetusvauriot tulee kirjaa rahtikirjaan ennen toimituksen allekirjoittamista, muuten kuljetuksesta aiheutuneita vaurioita ei korvata.

Tilatut tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti osina. Kasaaminen ja asennus onnistuu helposti asennusohjeiden avulla.

Palautukset

Myönnämme tuotteillemme yleisen kahden vuoden takuun. Osatakuut vaihtelevat 2-30 vuoden välillä tuotekohtaisesti -sekä materiaalista ja pinnoitteesta riippuen. Mikäli erittelyä osatakuista ei ole nähtävillä tuotekortissa tai tuotesivun ladattavissa tiedostoissa niin ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Takuuaika alkaa toimituksesta. Tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuu koskee rakenteellista lujuutta, materiaalivirheitä tai tuotannon aiheuttamia virheitä. Takuu on voimassa ainoastaan sillä edellytyksellä, että perustus, asennus ja huoltotoimenpiteet on tehty asianmukaisella tavalla Leikkiturva Oy:n tai tuotteen valmistajan ohjeita noudattaen.

Takuu ei ole voimassa, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu väärinkäytöstä, huolimattomuudesta, ilkivallasta, tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käsittelystä, käytöstä, asentamisesta tai muusta ostajan puolelta johtuvasta seikasta. Takuu ei kata normaalia kulumista, repeytymistä, puun sälöilyä, pintakorroosiota (metalliosat), värivirheellisiä pintoja, vähäistä halkeamaa tai puun vääntymistä eikä kosmeettisia haittoja kuten värien haalistuminen. Mikäli tuote on asennettu alle 500 m etäisyydelle merenrannasta, rannikkoalueille tai vesipuistoihin, on takuuaika puolet normaalista takuuajasta, mutta kuitenkin enimmillään 2 vuotta. Takuuseen korvataan vialliset tai vaurioituneet osat. Takuu sisältää vaihto-osien maksuttoman toimituksen asiakkaalle. Takuu ei kata vioittuneiden osien vaihtotyötä (purku ja asennus), vaan asiakas vastaa itse vaihto-osien asennustöistä. Mikäli alkuperäinen asennus on tehty Leikkiturvan toimesta, Leikkiturva vastaa vaihto-osien asennustöistä takuuaikana. Takuuaika asennustöille ja maatöille on 2 vuotta. Vaihto-osien toimituksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa, toimitusajat vaihtelevat saatavuuden mukaan 7-28 vuorokauden välillä. Asiakkaan tulee raportoida takuunalaisesta viasta viimeistään kahden viikon kuluessa virheen havaitsemisesta.

Yksityisillä kuluttajilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen, mutta hän ei voi kuitenkaan asentaa tai ottaa tavaraa käyttöön. Palauttamisesta koituvista kustannuksista vastaa aina kuluttaja, joka on myös velvollinen pakkaamaan tuotteen riittävän hyvin palautuskuljetusta varten kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Palautusoikeus koskee ainoastaan yksityisiä kuluttajia. Mikäli kyseessä on tilaustuote, ei tilausta voi peruuttaa.

Voit tutustua kuluttajan oikeuksiin kuluttajaviraston verkkosivuilla osoitteessa www.kkv.fi

 

Leikkiturva ei vastaa epäsuorista tai välillisistä kustannuksista, tappioista tai vahingoista. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.