Tilaaminen ja tarjouksen kysyminen

Leikkiturvan kaupassa tilaaminen ja tarjouksen kysyminen on helppoa. Voit selata tuotteitamme ja pyytää tarjouksen tarjouskoriisi lisäämistä tuotteista tai laittaa tarjouspyynnön osoitteeseen info@leikkiturva.fi. Tarvittaessa voitte olla myös yhteydessä toimistoomme 0400 211 221.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tehnyt tilauksen. Tarjouksen kysyminen ei ole sitova kauppasopimus. Järjestelmä vahvistaa tilauksen sähköpostilla.

Tilaukseen lisätään rahti, joka on n. 9 % tuotteiden arvonlisäverottomasta kokonaishinnasta. Rahti koskee koko Suomea, pois lukien Ahvenanmaa. Rahdin minimiveloitus pienissä pakettituotteissa on 30 €, muissa tuotteissa 40 €. Tarjoustuotteiden rahti lasketaan tuotteen alkuperäisestä hinnasta. Rahtihinnoittelu ei koske turva- ja leikkihiekkaa eikä ns- “pitkää tavaraa” kuten esim. keinut ja hiekkalaatikot.

Maksaminen

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Taloyhtiöille, yrityksille, kunnille ja valtiolle myönnetään 7 päivää maksuaikaa, luottotiedot tarkistetaan. Yksityisten kuluttajien tilaamat tuotteet maksetaan ennakkoon tilauksen yhteydessä lähetettävällä ennakkolaskulla. Saat tilausvahvistuksen jälkeen sähköpostiisi maksutiedot. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi arkivuorokauden kuluessa, pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme. Tilaus perutaan automaattisesti, mikäli ennakkomaksua ei makseta kahden viikon kuluttua tilauksen tekemisestä.

Yleinen viivästyskorko 12 %.

Tuotteiden ja palveluiden toimitus

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Leikkiturva Oy:n asiakkaalle toimittamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Leikkiturva on velvollinen toimittamaan palvelun sovittuna aikana tai, jos toimitusajasta ei ole tehty nimenomaista sopimusta, kohtuullisessa ajassa sopimuksen syntymisestä.

Tuotteiden toimitusaika on tuotekohtainen, normaalisti 7-30 vuorokautta riippuen tuotteesta ja varastotilanteesta. Toimitusaika voi poiketa tuotteen kohdalla mainitusta. Poikkeavasta toimitusajasta ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Pienet, pakettiin sopivat tuotteet yksityishenkilöille voivat saapua myös lähimpään noutopisteeseen (esim. Matkahuolto tai Posti).

Tuote tulee ottaa henkilökohtaisesti vastaan ja asiakkaan tulee tarkistaa paketti ulkoisesti. Mahdolliset kuljetusvauriot on kirjattava rahtikirjaan ennen toimituksen allekirjoittamista, muuten kuljetuksesta aiheutuneita vaurioita ei korvata.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti osina tai isoina kokonaisuuksina riippuen tuotteesta. Kasaaminen ja asennus onnistuu ohjeiden avulla.

Takuu ja palautukset

Leikkivälineemme noudattavat voimassa olevia turvallisuusnormeja SFS-EN 1176-1 – 1176-6 ja turva-alustojen osalta normia SFS-EN 1177.

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan antama takuu. Takuuaika vaihtelee tuotteesta riippuen 2-10 vuotta. Takuuaika alkaa toimituksesta. Tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuu koskee rakenteellista lujuutta, materiaalivirheitä tai tuotannon aiheuttamia virheitä. Takuu on voimassa ainoastaan sillä edellytyksellä, että perustus, asennus ja huoltotoimenpiteet on tehty asianmukaisella tavalla Leikkiturva Oy:n tai tuotteen valmistajan ohjeita noudattaen.

Takuu ei ole voimassa mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu väärinkäytöstä, huolimattomuudesta, ilkivallasta, tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käsittelystä, käytöstä, asentamisesta tai muusta ostajan puolelta johtuvasta seikasta. Takuu ei kata normaalia kulumista, repeytymistä, puun sälöilyä, pintakorroosiota (metalliosat), värivirheellisiä pintoja, vähäistä halkeamaa tai puun vääntymistä eikä kosmeettisia haittoja. Mikäli tuote on asennettu 200 m lähemmäksi rantaa tai vesistöjä on takuuaika puolet normaalista takuuajasta, mutta kuitenkin enimmillään 2 vuotta. Takuuseen korvataan vialliset tai vaurioituneet osat. Takuu sisältää vaihto-osien maksuttoman toimituksen asiakkaalle. Takuu ei kata vioittuneiden osien vaihtotyötä (purku ja asennus), vaan asiakas vastaa itse vaihto-osien asennustöistä. Mikäli alkuperäinen asennus on tehty Leikkiturvan toimesta, Leikkiturva vastaa vaihto-osien asennustöistä. Vaihto-osien toimituksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa, toimitusajat vaihtelevat saatavuuden mukaan 7-28 vrk. Asiakkaan tulee raportoida virheestä välittömästi ja viimeistään kolmen kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

Yksityisillä kuluttajilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen.

Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä palauttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Palauttaminen maksaa kuluttajalle postituksen verran. Kuluttaja on kuitenkin velvollinen pakkaamaan tuotteen palautuskuljetusta varten. Yrityksillä tai yhteisöillä (mukaan lukien taloyhtiöt, kunnat, valtio) ei ole automaattista palautusoikeutta.

Voit tutustua kuluttajan oikeuksiin kuluttajaviraston verkkosivuilla www.kuluttajavirasto.fi.