GreenLine

Pidetään yhdessä planeetta kunnossa

Me Leikkiturvalla haluamme, että lapset voivat leikkiä ja iloita puhtaassa ja vihreässä ympäristössä nyt, sekä myös tulevaisuudessa. Tämän vuoksi välineemme koostuvat valikoiduista materiaaleista, joiden negatiiviset ympäristö- ja terveysvaikutukset on minimoitu. Uudella ympäristöystävällisellä GreenLine-mallistollamme haluamme korostaa vihreitä arvoja entisestään tarjoamalla mahdollisuuden valita entistä ekologisempia ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaihtoehtoja myös valikoimastamme ennestään tuttujen välineiden rinnalle.

Puuosat

Välineissämme käytetyt puuosat tulevat valvotuilta tiloilta, jotka huolehtivat biologisesta monimuotoisuudesta ja ekologisesta tasapainosta. Kestävä metsänhoito estää epäsuotuisat ilmastonmuutokset.

Kierrätetty muovi

Tavallisen muovin sijaan osien valmistukseen käytetyt raaka-aineet on korvattu uusiokäytetyillä muoviköysillä ja kalaverkoilla. Käyttämällä vihreitä raaka-aineita autamme yhdessä vähentämään muovijätteen määrää maalla ja valtamerissä.

Tekstiilijäte

Pylväsrakenteet on valmistettu käytetyistä muovipohjaisista tekstiileistä ja muovikalvoista. Tekstiilejä ja ympäristöä kuormittavien muovikassien uusiokäyttäminen on avainasemassa hiilidioksidipäästöjen ja kaatopaikkajätteen vähentämisessä.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää ekologisuudesta.